woensdag 29 maart 2023

Waarom de bieb zo goed werkt


Waarom de bieb voor mij zo goed werkt

Vandaag heb ik met veel plezier bij de bieb gewerkt. Ik werk hier nu een jaar en ik vind het nog steeds leuk! t kost energie, maar t geeft ook energie!

Elke week is het een uitdaging om te gaan met alle prikkels van huilende kinderen en veranderingen, Deze week waren ze bezig met t plafond zodat het minder gehorig zal zijn. Daar ben ik super blij mee want dit zal veel schelen qua herrie!

Gelukkig gaf het minder lawaai en onrust dan ik verwacht had en kon ik gewoon mn werk doen.

Op dit moment ben ik aan het leren om mijn energie goed te verdelen in de 2 uur dat ik bij de bieb ben. Zo ben ik de afgelopen weken bezig geweest met t opruimen van oud papier. Dit heb ik verdeeld in 4 keer omdat het teveel was om ineens op te ruimen.

Daarnaast doe ik kleine klusjes zoals de tijdschriften en kranten innemen, ik hou de ruimte netjes en orderlijk door de boeken netjes in de kasten te zetten en ik ruim de boeken op die binnen komen.

t werkt heel goed voor mij om bij de bieb op mijn eigen manier mijn tijd in te kunnen delen. En als ik na een half uur te moe ben mag ik ook eerder naar huis en dat is super fijn.

Voor mij is de bibliotheek een voorbeeld hoe er op de juiste manier met mensen met een beperking kan worden omgegaan!! 💗


Hoe te leven met 22q11ds artikel van de AD

   Beantwoorden  Allen beantwoorden  Doorsturen   Aan: ​ U ​ Di 7-5-2024 19:53 Na Down is dit het meest voorkomende syndroom, toch heb ...